Estudio arquitectura a l’ETSAB i realitzo el Màster en Arquitectura (2010-2016) a la mateixa universitat. Ja als inicis de la carrera m’interesso per la fotografia d’arquitectura i assisteixo a diversos cursos d’especialització.

La meva passió per la fotografia comença, però, als disset anys, quan el meu pare em deixa per primer cop la seva càmera rèflex. M’introdueixo al món de la fotografia de paisatge i retrat. Durant els anys d’universitat realitzo reportatges de promoció musical i fotografia de concerts, esdeveniments de diferents tipus (casaments, comunions, banquets…) i experimento amb fotografia d’estudi realitzant sessions de nus artístics. A l’acabar la carrera decideixo especialitzar-me en fotografia d’arquitectura i apostar-hi com a sortida professional.

Des de juliol de 2015 col·laboro amb Flores & Prats Arquitectes com a arquitecta i fotògrafa, i actualment treballo per Adrià Goula Photo. Realitzo reportatges per encàrrec i em moc entre Barcelona i Sant Pere de Torelló (Osona), el meu poble natal.

Necessites un reportatge?
contacta